Avís important pels beneficiaris d’ajuts per l’adquisició de maquinària forestal que vulguin renunciar

Des del Servei de Gestió Forestal de Catalunya s’ha emès recentment un comunicat per recordar a tots els beneficiaris d’ajuts per l’adquisició de maquinària forestal que vulguin efectuar una renúncia total, que la data límit per realitzar aquest tràmit és el proper 30 de juny de 2020.

En aquest sentit, s’ha comunicat als beneficiaris que en cas que tinguin la voluntat de renunciar a l’ajut que se’ls ha atorgat recentment, seria convenient que presentessin el document de renuncia el més aviat possible per poder aprofitar els imports alliberats i atorgar-los a altres expedients que van quedar en llista d’espera.

En cas de presentar la renúncia total en dates massa properes al 30 de juny, els imports alliberats no es podrien aprofitar, atès que no hi hauria temps suficient per atorgar de nou els ajuts i donar un termini suficient d’execució.

En cas que es vulgui efectuar la renúncia, el tràmit es pot realitzar a través del portal de petició genèrica de la Generalitat de Catalunya, fent clic al següent enllaç: https://web.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/Peticio-generica