Curs de QGIS per a la gestió del parcel·lari agrícola/forestal i l’ús en dispositius mòbils

L’Escola Forestal de Santa Coloma de Farners organitza un curs sobre el programa QGIS de visualització, edició i anàlisis de dades territorials que conforma un sistema d’informació geogràfica (SIG). Està orientat al sector agrícola, forestal i rural, i dirigit a tots els professionals en actiu que desitgin iniciar-se en el maneig d’un SIG, com ara geògrafs, arquitectes, biòlegs, ambientòlegs, enginyers forestals o agrícoles, informàtics, etc.

El curs tindrà una durada de 16 hores on es farà una iniciació als mètodes i les tècniques d’anàlisi geoespacial de caràcter pràctic. Es durà a terme a l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners els dies 6, 13, 20 i 27 de maig de 2019.

Per fer aquest curs és indispensable dur un ordinador portàtil amb el programa QGIS instal·lat, preferentment la versió 2.18 que es pot trobar a www.qgis.org.

El cost d’inscripció és de 32 euros. Els interessats us podeu inscriure a través del següent enllaç de l’Escola Agrària Forestal de Santa Coloma: https://goo.gl/forms/Dg72sm0iBv7XdbBn2. Podeu trobar més informació a la web del Departament d’Agricultura i fent clic aquí us podeu descarregar el programa.