Vine a la xerrada informativa sobre la Llei de Transport

Ja fa un any que va entrar en vigor la nova llei de transport i des d’ARESCAT i ACETREF creiem que pot ser molt interessant explicar les afectacions d’aquesta normativa. Sent els nostres sectors empresarials molt sensibles als seus canvis, hem organitzat una xerrada en què abordarem la matèria amb l’objectiu d’esclarir dubtes i posar de manifest els punts més importants. En aquesta línia, cal tenir en compte que les sancions previstes per l’incompliment d’aquesta normativa poden arribar a ser d’un import molt elevat.

Revisant aquesta nova llei i tenint en compte la tasca dels transportistes de fusta en tronc, hem considerat que és important tractar els següents punts:

  • RD 563/2016, referent a l’estiba i la càrrega.
  • Reglament UE 561/2006, referent a l’ús del tacògraf, i hores de conducció i descans.
  • RD 2822/1998, Reglament general de vehicles, dimensions i masses dels vehicles.
  • RD 1428/2009, Capítol V, circulació de vehicles en règim especial.

La xerrada comptarà amb la participació del Sr. Xevi Álvarez, Caporal del Grup Transports ART Central, del cos de Mossos d’Esquadra.

Us convidem a participar en aquest esdeveniment, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny, de 10 a 12 a les instal·lacions del Restaurant Nou Pamplona de Vic – Eix Onze de Setembre, 11 de Vic.

Podeu fer-nos arribar les vostres confirmacions d’assistència enviant-nos un missatge de text o WhatsApp al telèfon 639 339 417.