pefc catalunya

PEFC Catalunya presenta una nova campanya de comunicació

“Pensant en les persones” és el nom de la nova campanya de comunicació que ha presentat PEFC Catalunya, associació que sorgeix de la certificació Programme for the Endorsement of Forest Certification i amb la qual ARESCAT està associada. Es tracta d’una campanya dirigida a tres grups d’interès: els propietaris i propietàries forestals i empreses de la cadena de custòdia; els consumidors; i la societat catalana en general, amb l’objectiu d’acostar el sector forestal a tothom qui ho desitgi, així com mostrar la seva competitivitat, modernitat i sostenibilitat. 

Amb aquest propòsit PEFC s’ha centrat en el desenvolupament i llançament de 4 eines principals: la renovació total de la seva pàgina web per a fer-la més atractiva i navegable; una campanya a les xarxes socials amb una duració de 6 mesos; l’emissió d’un espot a TV3 durant una setmana; i l’emissió d’una nota de premsa per a diversos mitjans de comunicació. D’altra banda, PEFC ha animat a les empreses i associacions certificades a participar activament a la campanya, i els ha compartit diversos materials de comunicació. 

Amb tot això, PEFC vol posicionar el sector forestal de Catalunya i les empreses certificades en la Cadena de Custòdia allà on pertoca, exercint el lideratge de la bioeconomia circular, el desenvolupament rural i la cura del paisatge i la biodiversitat.