Les Escoles Agràries impulsen la campanya ‘Som Futur’ per fomentar el relleu generacional del sector primari

Les Escoles Agràries de Catalunya han impulsat aquest 2020 una iniciativa que té l’objectiu de donar visibilitat a la gran tasca que es fa des d’aquest tipus d’escoles arreu del territori. En aquest sentit, segons es declara des de l’associació d’Escoles Agràries, “durant els últims anys, el sector primari ha hagut de fer front a molts obstacles i seguim lluitant, dia a dia, per aconseguir que aquest món sigui vist com es mereix: un àmbit atractiu per treballar. Sense els més joves, no hi ha continuïtat”.

Les Escoles Agràries treballen per fomentar el relleu generacional del sector primari, construir una societat rural viva i formar a professionals qualificats a través de la formació inicial. Contribueixen a la sostenibilitat, manteniment i empoderament d’aquest món gràcies als cicles de formació professional.

En el marc d’aquesta campanya, aquestes escoles han llançat el vídeo ‘Som futur’, i estan treballant per fer difusió de les ofertes formatives de les escoles agràries, la qual es pot consultar al següent enllaç: http://agricultura.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/Formacio-inicial