ARESCAT s’adhereix al Pla 2/15 per l’impuls del Món Rural

El Pla 2/15 per l’impuls del Món Rural és una iniciativa promoguda per PIMEC (Micro, petita i mitjana empresa de Catalunya) que neix com a conseqüència dels devastadors incendis de Ribera d’Ebre, on molts pagesos i ramaders es van veure afectats pel foc.

La situació en què es van trobar aquests treballadors del món rural després dels incendis, controlats després de 5 dies el passat 30 de juny, va posar de manifest la necessitat d’activar un debat intens i obert sobre com fer front al despoblament de les zones rurals de Catalunya. D’altra banda, també es va contemplar la necessitat d’evitar que es posi en perill la sostenibilitat. Ambdós punts es tracten als apartats 2 i 15, respectivament, del programa Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS).

Així, segons s’assegura des de PIMEC, es tracta d’una iniciativa integradora i oberta a la societat catalana que proposa un debat imprescindible per Catalunya. L’objectiu del Pla és recollir propostes de valor que ajudin a impulsar l’entorn rural i forestal, així com a reactivar l’activitat econòmica. En aquest sentit, es pot adherir a aquesta iniciativa qualsevol organisme públic i privat dels àmbits social i econòmic que estigui interessat en l’impuls del món rural i forestal de Catalunya.

Per a conèixer les propostes del Pla 2/15 podeu fer clic a l’enllaç.

Per a formalitzar l’adhesió a la iniciativa podeu omplir el formulari que trobareu a l’enllaç.