Celebració del Dia Internacional dels Boscos

El proper 21 de març del 2019, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Boscos, es durà a terme la presentació del “Portal de Boscos i Canvi Climàtic de Catalunya” que tindrà lloc a la seu central del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (Gran Via de les Corts Catalanes, 612 de Barcelona).

La jornada s’adreça a persones tècniques de l’administració, gestores del medi natural, professionals i empreses del sector, i té com a objectiu presentar les primeres peces del portal de Boscos i Canvi Climàtic. Aquesta iniciativa s’està duent a terme de manera coordinada pel CTFC i el CREAF amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i el Departament de Territori i Sostenibilitat. Serà un portal central on s’hi podrà trobar tota la informació sobre boscos que s’ha anat generant a Catalunya i les eines per poder utilitzar-la. La Jornada serà presentada per la Hble. Sra. Teresa Jordà i Roura, Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar el programa de la jornada fent clic aquí. Els interessats en assistir a la jornada han d’omplir el formulari d’inscripció a través del següent enllaçhttps://goo.gl/forms/erJjHT6qbGIWlYWn2