L’aplicació informàtica per declarar la comercialització de la fusta i derivats es manté operativa

Els responsables d’Ordenació Forestal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya han emès un comunicat per informar que l’aplicació informàtica per a la presentació telemàtica de la declaració de la comercialització de la fusta i derivats (dins el marc normatiu de l’EUTR es manté operativa.

D’aquesta manera, es facilita als professionals del sector la presentació de l’esmentada declaració corresponent a l’any 2019, fent més senzilla la seva programació d’activitats administratives. Tot i així, es considera suspès el termini per presentar-la, fins a la pèrdua d’efecte de les pròrrogues del Reial Decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

Així mateix, des d’Ordenació Forestal s’ha informat que aquest tràmit està operatiu i disponible a l’enllaç següent: http://agricultura.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/20523_Declaracio-de-comercialitzacio-de-fusta-i-derivats

Per a qualsevol aclariment o dubte, els interessats es poden adreçar a les entitats responsables mitjançant el correu electrònic eutrcatalunya@genca.cat, des del qual s’oferirà resposta als professionals.